Bent u geïnteresseerd?

Nodig voor een schildering:
potje water, druppelflacon
Penseel
Verfmengbakje
Inktwrijfsteen
Inktstaaf
Rijstpapier
Papierleggers
Vilten onderlegger
SchildersblouseSpreekt de Sumi E gedachte u aan en zou u misschien zelf eens een inktschildering willen proberen te maken? Dat kan! 

Ik geef individuele en groepsworkshops waarin u op een ongedwongen en ontspannen manier kennis maakt met de bijzondere wereld van Sumi E.

Je hoeft echt geen Rembrandt te zijn om plezier te beleven aan deze speciale schildertechniek. Goed kunnen kijken naar je onderwerp en kunnen zien wat nu de essentie is van datgene wat je wil schilderen is veel belangrijker dan goed kunnen tekenen. Precies dat maakt dat bijna elke volwassene wel uit de voeten kan met Sumi E.

Bovendien vraagt het praktisch gezien weinig materiaal en ruimte, dus kan Sumi E  heel goed in uw eigen vertrouwde omgeving worden beoefend; ook mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of om een bepaalde reden hun huis niet kunnen verlaten kunnen er mee aan de slag!

U kunt naar mij, of ik kan naar u toe komen. Bij een wat grotere groep zoek ik een lokatie bij u in de buurt.

Schildermateriaal en passende muziek breng ik voor u mee.

Het enige waar u zelf voor hoeft te zorgen is een tafel met genoeg (eetkamer) stoelen of krukjes, een oude blouse of iets dergelijks voor uzelf (want Chinese inkt gaat bijna niet  uit uw kleding!)  én zin om aan een schildering te beginnen!

We werken vanaf een voorbeeld.

Ik garandeer u een paar gezellige uren waarbij u na afloop van uzelf versteld staan over hetgeen u op papier heeft gezet!

Kijk op het tabblad "Contact" voor mijn adres, email en telefoonnummer.